Ink Models

 

Tattoo Models with serious influence

Get Started

INTRODUCTIE

Ink Models. Uw partner voor écht creatieve campagnes!

Ink Models is inmiddels een bekende naam in de tattoo industrie. Opdrachten voor Jack Daniels, van den Ende Media en Hollands Next Top Model hebben bewezen dat er ruimte is voor modellen met tattoo's. Maar tijden veranderen en Ink Models gaat daarin mee. Met creatieve campagnes, door onze modellen op social media, creëren wij een buzzz rondom uw product, evenement of dienst.

 
 

Wij zorgen voor het "mond tot mond reclame"effect op social media, door onze modellen uw product, evenement of dienst onder de aandacht te laten brengen bij hun fanbase. Deze dienst heet Influencer Marketing. Uiteraard zijn onze modellen ook te boeken voor regulier modellenwerk als: Fotoshoots, Catwalk en promotiediensten.

Ink Models
 

Groot bereik

Door onze Ink Models in te zetten in uw marketing campagne creëert u een bereik die vele malen groter is dan traditionele media tegen vele malen lagere kosten.

Meer informatie ?>>
 

Serieus rendement

De marketingstrategie die Ink Models inzet voor haar opdrachtgevers heeft tot 16 x meer rendement dan adverteren of andere vormen van marketing.

Meer informatie ?>>
 

Creëer een buzzz... effect

Ink Models creëert een enorme buzzz... rondom uw boodschap. Mond tot mond reclame op internet. duizenden of zelfs miljoenen views tegen lage kosten.

Meer informatie ?>>
Waarom Ink Models?
Infuencer marketing

Ink Models zijn creatief en leveren resultaat.

Onze modellen hebben passie voor het vak en zijn professioneel.

Wij staan klaar voor traditionele en vernieuwende opdrachten.

  •  Influencer Marketing

  •  Traditioneel modellenwerk

  •  Kunnen uw hele campagne runnen.

  •  24/7 bereikbaar

  www.Inkmodels.nl

CONTACT

Ink Models | Tattoo Modellenbureau

Wilt u een campagne met serieus bereik en een hoog rendement? Een buzzz creëeren rondom uw boodschap? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Show you are human :-)

captcha